Menu
Gildia Pióra na Patronite

jestem na nie

jak to się mogło stać
zabili mnie kolejny raz
a miałam nadzieję
głupia

prześladuje mnie ból
niemogących wypłynąć łez
idę wstecz

krzyczę: ostatni raz!
by zagłuszyć raz po raz

łamanego serca trzask

17 968 wyświetleń
203 teksty
83 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!