Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak to powiedzieć mam
Szeptem wiatru otulona
Trwam w ciszy wymownej
Tęsknie okropnie
Boję się mówić więc milczę
Z nadzieją że zrozumiesz
Co do Ciebie czuję
Kolejny raz boję się
Miałam pewność i zwątpiłam
Chyba pewność zgubiłam
Jeszcze serce wyznacza rytm
Jeszcze mam wiarę
Że Ja i Ty to My
Niepewna nowego dnia
Słońca ciepły blask - jeziora zapach
Wiosenna trawa i taniec Nasz
W myślach mych nieprzerwanie trwasz
Może uda mi się zapomnieć Cię
Choć wolałabym zapomnieć się z Tobą.
Bo Ty jesteś Wyjątkową Osobą

03.02.
2021
01:42

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!