Menu
Gildia Pióra na Patronite

magia miłości

jak to jest z tą miłością...
ma tyle wad w sobie
nie przestrzega zasad
w różnicy w wieku

na poważnie różnica lat
nie istnieje niewinność
jest w wiecznej przestrzeni
miłość jest zawsze wiosną

gdy ufa się ponad wszystko
nie starzeje się wcale
nie zna smaku naiwności
jest jak dziecko bezbronne

w kochaniu nie zraża inność
miłość nie wybiera pod względem
każdy ma swoje pięć minut
miłość nie wywiera nacisku

brzydkie kaczątko zmienia
w białego pięknego łabędzia
pocałunek żaby nie jest trudny
gdy się czuje to samo co Ty

93 685 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!