Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepamiątka

Jak szara mysz polna,
Atramentem naznaczona
Co ują ją i uwolnil,
Ktora czarnym paskiem na grzbiecie kreslila droge, nie ucieczki a odejscia,
Zdradzala schylek okresu przejscia
Z marzen w cos co nawet wypowiedziane nie mialo mieć miejsca.

961 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!