Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zapominanie "

Jak smakuje maj
Zapomniałam już
Trudno darmo cóż
Nie pamiętam dat
Wczesnych uniesień
Późnych wzruszeń
Wschodów i zachodów
Brak dowodów powodów
Uniesień serc majowych
Zapominanie wygląda tak
Czystej kartki biel
Cisza kołysze mnie
W dzień zapadam w sen

...
03.05.2022
18:52

281 605 wyświetleń
2731 tekstów
35 obserwujących