Menu
Gildia Pióra na Patronite

Namiętna nietrwałość

Jak słońce miłość nasza rozbłyska
Daję ciepło i przyjemność
Jak morze piękne jest nasze uczucie
Morze które nigdy nie będzie suche
Jak lód nasza miłość jest twarda
Lód który zawsze się roztapia

17 550 wyświetleń
221 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!