Menu
Gildia Pióra na Patronite

S.

Jak się czujesz?...
Pytam by się upewnić że jesteś

Ostatnio gdy Cię widziałem była jesień
przez drogę biegłeś

Słyszałem że uciekasz na pustynie
odległą od tych najodleglejszych

Że przez Adriatyk płyniesz
wpław bez chwili przerwy

Że chwile Ci uciekły
wiem z pogłosek o Tobie

Jak się czujesz?...
Pytam bo chce wiedzieć czy nie toniesz

Bo chce móc czuć Cię przy sobie
i Twoją obecność

Pytam bo gdy ja
budowałem kiedyś dom na pustyni
powiedziałeś że zbudujesz go ze mną...

3551 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
  • woda_słodzona

    17 December 2014, 18:21

    Famous blue raincoat?