Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Rysa na szkle~~

Jak rysa na szkle
W zwykłej codzienności
Uwagę mą zwróciłeś
Pełnią wrażliwości

Pasją swojej duszy
Me serce raczyłeś
Mówiąc ciepłe słowa
Poezji uczyłeś

Jak rysa na szkle
Na sercu jest ślad
Zostanie na zawsze
Mimo swoich wad

A gdy kropla deszczu
Dotknie w oknie szkła
Ból w sercu wyczuje
Że to słona łza

I zawsze Cię znajdę
W każdym pięknym słowie
W burzy pięknych myśli
Które mi podpowiesz.

https://www.youtube.com/watch?v=MSK6AMyZGSI

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • AsiKa

    16 August 2013, 19:34

    ...a ta perełka wywołała łezkę , którą ciiii ukradkiem wytarłam..bo opisałaś to co czuję.
    Brak słów. Brak słów uznania dla Twojego talentu.
    śliczne to za mało , zostawiam więc ślad i zabieram do zeszyciku perełek :)
    pozdrawiam serdecznie

  • czarna mamba

    11 August 2013, 11:41

    buziole Misiek

  • M44G

    9 August 2013, 16:47

    Bardzo mi się podoba, a i piosenkę lubię bardzo.

  • Pechowa_

    9 August 2013, 09:36

    Cudowny wiersz... :))

  • Gaia

    9 August 2013, 08:29

    To diamentowa Agnieszko. Piękny klimat :)