Menu
Gildia Pióra na Patronite

nadzieja

Jak Rośliny czerpią życie z deszczu,

Tak dusza wypełnia swoją pustkę nadzieją.

Nadzieja jak dobry duszek,

bierze nas pod swoje skrzydła.



Jak mędrzec tłumaczy treści
nam nieznane.



Jest naszą Panią,

dyrygentką.



Opuszcza nas,

gdy się poddamy.

689 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • krysta

    9 December 2014, 17:22

    myślę, że nawet ,gdy się poddajemy - nadzieja przy nas trwa...
    pozdrawiam.