Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak minął dzień?

Jak późno wstałaś?
Czy miałaś na sobie koc?
Jak bardzo mnie chciałaś?
Czy spałaś całą noc?
Czy widziałaś coś na niebie?
Czy byłaś głodna od rana?
Czy czułaś jak tęsknie do Ciebie?
Czy czułaś się kochana?

Jak dużo było mnie w Twojej.
Zupie?
Jak często widziałaś mnie w Twojej.
Dłoni?
Jak bardzo chciałaś bym był Twoim.
Kocem?

Jak bardzo myślałem czy chcesz ze mną żyć?

A ja chce Ciebie.
Naprawdę chcę.

I tak po prostu musi już być...

548 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • scorpion

    30 May 2013, 12:23

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
    Video TYvAdEaKCsw