Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Jak poskładać coś
co się rozpadło ?
Rozsypało w drobniuteńki mak
Choć się staram
wciąż składam na próżno
takie kruche jest
jak domek z kart.
Co się stało,
gdzie się to zaczęło ?
W którym miejscu popełniłam błąd ?
Nie dam rady skleić tego w całość.
Do pomocy potrzebuję
- Twoich rąk

3626 wyświetleń
29 tekstów
7 obserwujących
  • atina-beata

    21 July 2012, 08:20

    Dziękuję i pozdrawiam Was serdecznie.

  • Julka 10

    20 July 2012, 18:45

    Dawano Cię nie było....witaj więc, miło znowu Cię...czytać :):)

    Pozdrawiam :)