Menu
Gildia Pióra na Patronite

Imaginacja.

Jak pióro na wietrze, unosi mnie moc moich marzeń.
W świecie pełnym słońca,otacza mnie kolorowa przestrzeń.
Jesteś tutaj ze mną,nie widzę cie ale czuję..
Postrzegam tylko twój cień,
Ciepło twoich westchnień.
Jesteś bowiem moim aniołem stróżem,
Płonącym we mnie ogniem.
Czarodziejem w krainie moich wspomnień.
Jesteś moją imaginacją.
Dlatego uwielbiam mój wyśniony świat,
bez ludzkich wad.
Nie myślę w nim o niczym ważnym,od tak.

Zainspirowane muzyką :Fryderyk Chopin - Nokturn

4963 wyświetlenia
31 tekstów
1 obserwujący
  • claymore

    20 March 2010, 07:49

    Świetne porównania. Daję duży plus!