Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość buduje ,nienawiść rujnuje...

Jak piękne lato blaskiem promieni słonecznych rozjaśnia horyzonty przejśnia nasze umysły Boże słow trwa na wieki . Aby dzieciątka uśmiechem jak słonko w nadzieji miłości doznawały . Szum morza ,szelest trzcin i ryba pływająca wszystko dobro Boga . Każda pszczółeczka i mróweczka dobrze wie kto stwórca je i rekin z ostrymi zebami co poluje w głębi oceanu szuka swojej ofiary dobrze pojmuje natur swojego stwórcę ! Miłość jedyna prawdziwa śilniejsza nad wszystko jest gdy doznasz jej natchnienia Serce jagdyby na nowo życie znalazło wypalając smutek a rodością wypełniło w chwili pamiętnej dla życia naszego Radość to wielka w miłości sie otaczać i muc sie miłować przez życie całe godnie się po rękach całować Pana Boga miłować.

98 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • awatar

    21 July 2010, 08:32

    Słowo na środę z błędami ortograficznymi i literówkami ?

    Radość to wielka w miłości sie otaczać i muc sie miłować przez życie całe godnie się po rękach całować Pana Boga miłować.

    To portal dla wierszy, dlaczego okazujesz nam brak szacunku zamieszczając takie bzdety ... przecież nawołujesz do miłości bliźniego ...