Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Jak pępek
Oko cyklopa
Jedno serce w ciele
Samotna.
Nie chcę być Werterem we własnej skórze
W miłosnych udręk więzieniu
Zawieszona między niebem nadziei a ziemia rzeczywistości.
Wyobcowanie.
Już nawet wyobraźnia płata figle
Nie potrafię znaleźć Twoich oczu w moich wspomnieniach...
Bladnę.

1476 wyświetleń
28 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!