Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

jak oddychać

gdy nie ma już dni
by zdążyć

i gdy za późno już
by móc

nie żałować

14 439 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • miramija

    9 May 2015, 13:43

    Dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam.

  • wdech

    7 May 2015, 22:47

    nooo ja myślę, że możesz przez
    respirator?

  • Cris

    7 May 2015, 22:27

    wzruszający i piękny mini.
    pozdrawiam :)