Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak nie idzie to nie idzie

Jak nie idzie
To nie idzie
Po grudzie
Lub zbytnio na luzie
Z błędami
Za szybko
Za późno
Lub wcale
Spawy ciągnące latami
Zepsute
Tandetnie zrobione
Ręce poranione
Problemy jakby z kolcami
Czego nie dotknie
To leci
Wszystko jak śmieci
Majster od siedmiu boleści
Co skończyć nie może
Mój Boże
Poprawiam
Jeszcze gorzej
Za tanio
Za mało się znałem
I znowu przegrałem

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!