Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Słów mych kształt "

Jak nadać mam
Swym słowom kształt?
Zostań jeszcze pomiędzy
Rzęsami a źrenicami
W moim półśnie
W mojej strefie czasowej
Przeznaczonej Tobie
Bądź w moim dzisiaj,
Które nie umiera nigdy
Trwaj w czterech kątach
Serca mego - kalekiego
Bądź jak gwiazda na niebie
Trwaj tak tysiąc lat
Bądź niekończącą się baśnią
Tylko tyle i aż....

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!