Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak mam powiedzieć Ci,
Te słowa
Kiedy w oczach widać jeszcze sny
I odkrywam Cię wciąż od nowa
Jak mam powiedzieć Ci,
W świecie niemym
I kiedy mam jeszcze łzy
I tak naprawdę nic oboje-
nie wiemy

Pod płachtą chłodu i tą gorzkością
Między przyjaźnią a nienawiścią, jakby się uparł
Zalana jestem cała miłością-
W trupa

11 219 wyświetleń
519 tekstów
5 obserwujących
  • krysta

    8 December 2014, 17:28

    :)

  • Babilon

    8 December 2014, 17:24

    Nie nie mylisz się, również pozdrawiam.

  • krysta

    8 December 2014, 16:41

    z wiersza bije tęsknota ,aż serce łomota...chyba że mylę się...
    pozdrawiam.