Menu
Gildia Pióra na Patronite

Towarzyska

Jak mało która na mężczyznach się znała
Każdego facet wzrokiem badała
Przyszło jej mierzyć się co wieczora
Z wieloma panami, całe ich grona

W barach bywała jak często się dało
I nic wielkiego by się nie stało
Gdyby nie fakt, że pani rzeczona
To młoda matka i przykładna żona

32 103 wyświetlenia
224 teksty
11 obserwujących
  • uschnieta_roza

    28 June 2010, 08:53

    Ojej musiała być pokrzywdzona, ze upadła tak nisko...

  • Sierjoża

    27 June 2010, 23:45

    Sportsmenka...Miłego...!

  • marka

    27 June 2010, 22:09

    Piękne, życie.
    Tak Trzymaj, ekstra i oczarował mnie ten wiersz.
    Gratulacje i ++++++++++++++

  • Amell

    27 June 2010, 14:55

    na pewno nie cierpi na brak "towarzystwa";)
    oj niestety niektóre Panie nie znają szacunku nawet dla samych siebie...przykre.

    świetny wiersz:)

  • dobry duszek

    27 June 2010, 14:29

    no właśnie już niekoniecznie przykładna żona i matka... ciekawy wiersz :)