Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Jak latawce, lecą słowa.
Niosąc w dal,
nasze czułe myśli.
A tęsknota wciąż od nowa.
Może mi się przyśnisz?
Może ciepłe dłonie, dziś poczuje Twoje.
Bo gdzieś zawsze tylko
razem, a ciągle dwoje.

11 808 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!