Menu
Gildia Pióra na Patronite

O Tobie sen...

Jak kwiat z nocnej ćmy,
cień maskuje moją łzę.
Choć raz nie chcę czuć jej
na dłoni mej.

To Ty.

Oddech Twój jak cierń,
rozcina moją duszę.
To sen tylko sen,
wspomnienie jak okruszek.

2109 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!