Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

jak kwiat delikatną
ustami tylko muskam
drżysz lekko i czuję że twój jestem
szept krótki spazm
i łzy i pot i śmiech
usta
kwiatem delikatnym jesteś
unoszę cię do serca
zostań w dłoniach
moja tak krucha

15 311 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
  • kukaczka

    28 June 2021, 16:06

    ..mmm.. czas rozmarzenia nadszedł mmm.. 😊🌷