Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Jak księżyc świeci odbitym światłem,
Tak ja cieszę się odbitym szczęściem.
Spadam jak kometa przelatując
Blisko tego, którego tak kocham,
A potem gasnę.
Zamykam oczy
Zanurzając się w nocy.
Jestem zbyt daleko byś mógł mi pomóc,
Bo gdy siedzisz obok
I tak dzielą nas kilometry pustej przestrzeni mojej duszy.

3093 wyświetlenia
24 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!