Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak jesienny liść

Jak jesienny liść
wpadła do mojego jestem
wiara w Twoje przebaczenie

gdy łez poduszka słona
Ty opowiadasz o krajobrazie
za horyzontem moich marzeń

powraca księżycowy rogalik
na ust wyposzczenie

tak dobrze ...
gdym w Ciebie wtulony

otoczy nas nić zrozumienia
może na następnym zakrętem

... szkoda że może za następnym

568 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!