Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rządu

Jak ja was k...y nienawidzę

I jak ja wami k...y gardzę

Jak ja się za was k..y wstydzę

Gdy za? granicę czasem zajrzę

Jak ja się wami k...y brzydzę

Jak ja was dobrze k...y znam

Jak ja się bardzo ludziom dziwię

Którzy wybrali taki chłam

2119 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
  • No_One_

    30 November 2011, 23:05


    Myślę ,że stać Cię na więcej.