Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota

Jak ja nie lubię słowa "tęsknota"
Ona wyraża ból niezrozumiały,
może ktoś powie,że to głupota
lecz dla mnie "tęsknota" to ukochana
kobieta,której sobie wybrałem.
Nasiona tęsknoty ogromne zboże
A ja tak bardzo jej być chciałem,
że jest inaczej taka wola Boża.

Miałaś być,otaczać ramieniem,
miałaś być parasolem i cieniem,
miałaś być gdy inni zawodzą
miałaś chronić przed każdą przeszkodą.

57 130 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!