Menu
Gildia Pióra na Patronite

*.*.*.*.*

Jak gołąb w powietrzu
Łamię swe skrzydła
I nie patrzę
Nie patrzę już
W Twoje
Nieźrenice
Opuszczam ciało
Jak insekt
Wyżeram swoje wnętrze
Połykam języki
Szaleństwa

Nie żyję
Nie żyję już
Twoją
Autoniszczością

11 832 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!