Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość

jak głupia byłam,
wierząc, że miłość mnie naprawi
rzucając się przypadkowym chłopcom w objęcia,
licząc, że z największą precyzją
posklejają moje złamane serce,
ale oni tylko mnie zostawiali,
oskarżając o łamanie ich własnych

jak głupia byłam,
wierząc, że miłość mnie naprawi,
gdy wszystko, co miłość potrafi
to niszczyć

- królowa pszczół

4091 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!