Menu
Gildia Pióra na Patronite

Daj mi tę noc

Jak głęboka jest twoja m i ł o ś ć ?

Czy jak ocen
którego fale rozkoszy
okryją moje nagie ciało?

A może

Jak wulkaniczny krater
ogniem rozgrzeje
mój zimny oddech

Dam ci jedną noc
czy wiesz
co zagrasz?

27 427 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Cris

    7 November 2015, 12:05

    może posłuchacie ''Marsza Mendelsona''
    ładny wiersz.
    pozdrawiam :)