Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koronawirus

Jak dopadła nas pandemia wszyscy w stresie byli że dopadła nas depresja. Ale tam u góry u boku Bóg nad nami czuwa. Ograniczenia wprowadzili A teraz powoli do normalności powraca. Sklepy handlowe restauracje usługi po otwierane ale jeszcze maseczki obowiązkowe ale jak nie chcesz zachorować to je nos ale z nadzieją bądź.

314 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!