Menu
Gildia Pióra na Patronite

milosc nie zauroczenie

Jak dobrze ze zyja wspomnienia...inaczej bym umarla...
moj czas nie leczy ran...
nocami moja poduszka jest mokra od lez
pamietam Twoje pelne usta,
spojrzenie spragnione kochania
dotyk Twoj delikatny a potem szalony
bylismy opętani sobą
dzis nie ma juz nas
mnie nie ma
bez Ciebie

52 817 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!