Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strata

Jak długo? Jak długo będę tkwić?
W przestrzeni wyjętej realizmowi.
Jak długo? Jak długo będę żyć?
W klatce doznań starych i nowych.
Jak długo? Jak długo będę Cię znać?
Widzieć i dotykać w świetle dnia.
I czy to, że czuję koniec świata,
czy to że płonę w ogniu,
czy tak smakuje strata?

3582 wyświetlenia
43 teksty
1 obserwujący
  • Gaia

    2 May 2013, 11:30

    To zależy od nas samych. To co czujemy, jest wynikiem naszych myśli. Więc ważne co myślimy i jak :)

  • livormortis

    2 May 2013, 11:20

    "Tak długo jak trwa lęk" Fatalniej byłoby w chwili gdyby lęk trwał nieustannie. (:

  • Gaia

    2 May 2013, 11:17

    Tak długo, jak trwa lęk. Nic nie mamy na własność ...
    Świadomość tego uwalnia i pozwala cieszyć się chwilą
    :)