Menu
Gildia Pióra na Patronite

MEMORIAE

Jak Dama w Czerwieni
Na parkiecie w długiej sukni
Tańczę, w tęsknocie za Twoim JESTEM
Wtulona w odchłań wspólnych uniesień
Wypatruję jutra w kolorze Twych oczu
Czytam błękitem pachnące listy
Nastrojone tumanem mej kobiecości
Narkotycznymi uniesieniami szczęścia
Pamiętać chcę, wszystkie Twe uwielbienia
Promykiem słońca drogi nakreślone
Dokąd byś nie poszedł, odnajdę
Wszystkie wspomnienia ...

7100 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!