Menu
Gildia Pióra na Patronite

pocztówka

jak daleko zdołałeś zajść
podróżując samotnie?

a może spotkałeś
w połowie drogi przewodnika
i ustaliliście nowy cel
wspólnej wycieczki?

przecież powiedziałeś
bez ciebie pójdę dalej

więc idź i za kilka lat wyślij mi
pocztówkę z pozdrowieniami
ze szczęśliwego życia
gdzie razem nigdy byśmy nie dotarli

z dopiskiem
mam tu piękną pogodę
nie przynoś mi więcej burz

7488 wyświetleń
56 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    12 November 2013, 18:53

    Ładny wiersz...pozdrawiam :)

  • mjlena

    12 November 2013, 18:51

    Dziękuję ;)

  • JinXs

    12 November 2013, 18:48

    Bardzo mi się spodobał twój tekst :)