Menu
Gildia Pióra na Patronite

Paczka przyjaciół

Jak ciasteczka pakowane
Klocki Lego składane
Pojedyncze dni w kalendarzu zapisane

Każdy inny osobiście
A jednak zgrani w całości
Tworzą paczkę
Uśmiechu i pozytywnych energii

9956 wyświetleń
46 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!