Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pytanie na śniadanie "

Jak Ci się spało Kochanie
Zmęczony/a jesteś snem
Jakie masz plany na ten dzień
Czy słońce powitało oczy Twe
Czy chmury tylko przewinęły się
Zaczerpnąłeś już blasku dnia
Myślę że tak....
Więc niech dla Ciebie trwa
To co piękne...ciepłe...serdeczne
Radosne i drogie sercu Twemu
Niech dzisiaj ulegnie spełnieniu

09.02.2021
Z myślą o Tobie
09:57

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!