Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Twoja tęsknota "

Jak Ci pomóc
Czym zastąpić
Gorycz tęsknoty?
Mój Miły
Mój Złoty
Kilometrów wiele
Maj jego przyjaciele
Zapachnie bez
Konwalia też
Rozmarzy się tęsknota
Zakwitniemy... jeśli...
Oboje tego pragniemy.

....

12.05.2021
20:12

281 867 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących