Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Kochana, myślę o Tobie "

Jak Ci dziękować?

Płatek śniegu
Stopił się
Słońca promień
Odszedł w cień
Dar modlitwy
Rozpromienił dzień
Uśmiech Tobie ślę i...
Ciepłą myśl podaruję Ci dziś
Za:
Przyjaźń....
Serce...dobroć Twą
Nasze chwile wzruszeń
Pielęgnuję w sobie lata
Jak Ci dziękować
U schyłku lata
Kiedy życie kruszeje
Cząstka mnie maleje
Odchodzę w zapomnienie
Świat otwiera wrota
Wybija godzina złota
Pan Bóg drogę wskazuje
Łapię klatki życia
Zatrzymuję czas
Tworzę obrazy
Tamtych Nas
Lat beztroskich
Wędrówek w nieznane
Ksiąg zapisanych
Ksiąg przeczytanych...
Pierwszych zielonych liści
Chwile niezapomniane
Łzy wzruszenia i goryczy
Filiżanki kawy
Czas rozmów
Szarlotki kęs
Smak słodyczy
Na to mam chęć
Myśląc o Tobie
Wspominając
Biorę pióro do ręki
Kartka w kratkę czeka
Życie i czas
Na okrągło goni Nas
Szczęście dla Ciebie
To co najlepsze
Niech Ci się darzy
Ode mnie myśl
Tomik wierszy -
Sercem pisany
Mój (nie)poradny
Krótki i zgrabny
Jesteś obok
Kiedy jestem w potrzebie
I ja jestem dla Ciebie
Dziękuję sercem za serce

....
Dla Ciebie
Ewuniu....

....
13.05.2021
15:42

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!