Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słów chłód

Jak być szczęśliwym gdy na sercu ziąb
słów chłód, życia zatacza krąg
ciepłych westchnień wspomnienia
nie dają już ukojenia

Nie ma Cię blisko, chodź słyszę twój głos,
uczuć w czasie prawie puste pole,
każdym serca chłodem kładzie kolejny kłos

czasem czuję się samotny.

82 160 wyświetleń
1143 teksty
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!