Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak być poważnym,gdy życie to żart.
Dziś jesteś nikim, a chcesz być coś wart.
Nie mam nic przeciw, że złe masz intencje,
Serce mi pęka,spójrz na me ręce.
To wszystko minie, nim się obudzisz.
"Z prochu powstaleś,w proch się obrócisz."

97 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!