Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak bardzo trzeba zgłupieć

Jak bardzo trzeba zgłupieć
by tak późno
dostrzec prawdy oczywiste,
Jak bardzo w mrok trzeba się zapaść
by dostrzec światło ku wyjściu prowadzące.
Odrobinę nieba w promieniu słońca zesłanym
przytulam mocno do siebie
i nie wypuszczam..
do ostatniego bicia serca..
do ostatniego oddechu..

130 920 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
  • 23 April 2021, 20:34

    Nie wiem o co ci biega.

    • kukaczka

      23 April 2021, 21:32

      ..bradycardia..