Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak bardzo trudno postawić krok
czasami
Żyjemy tylko raz a nikt z nas
tego nie umie,
żyć
Łatwo jest kroki stawiać tym, którzy
stąpają po chmurach.

15 452 wyświetlenia
126 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!