Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienie

Jak bardzo bym chciała,
żebyś kiedyś spojrzał mi głęboko w oczy
I po dłuższej milczenia chwili
Na jednym tchu
wyznał mi, że
Czujesz to, co ja
Że nie możesz już dłużej udawać
Że prawda Cię przerasta
Odbiera Ci oddech
Jasność myślenia
Że jesteś wobec tego bezbronny
Bezwolny
I że chcesz być już zawsze w tej niewoli

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących