Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak za pierwszym razem.

agulka

agulka

Jak bardzo boli obserwowanie, jak niebo spada jak krople deszczu na ciało.
Szukałam Ciebie, wymyśliłam w każdym złamanym śnie z resztek mojej wiary.

A ty niemożliwa do zapomnienia, obojętna na moją kruchość.
Jak gdyby nigdy nic, a więc jestem tutaj ze złamanymi skrzydłami i zapytaniem dlaczego?

Jestem tutaj, zdesperowana, rozerwana na tysiąc kawałków, padam u twych stóp.
Jak kawałek przeszłości, który nie wie jak ma się zachować,gotowy na wszystko,aby tylko wrócić do wód twojej miłości, która ugasza moje pragnienie.

I o to jestem we wczorajszych łzach.
Tak jak za pierwszym razem.

36 402 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!