Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fikcja

Ja wiem
jak męczy ...cierpienie
odpocznij kochanie
krocząc między
strachem a żalem
z braku wiary
uderzam w ścianę
drgając jak papierowa
łódka...odpływam
a gdy cię boli
oddychaj ze mną ...bólem
wypłacz do końca łzy
uroń nawet tę ostatnią
i to będzie koniec
męki i cierpienia
jeśli wciąż możesz oddychać
będziesz żył
bo to tylko fikcja.

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!