Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja tylko pytam...

Ja tylko pytam...
Czym sobie zaslużyłam,żebyś mnie tak odrzucał ?
Żebyś codziennie deptał moje serce...
Żebyś dręczył moją duszę bezmiłością ...
Żebyś karał moje ciało nieczułością...

Czy tym że kochałam cie zbyt mocno?
A może tym , że przestałam kochać siebie?

Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
  • Naja

    10 November 2020, 07:54

    Już kiedyś to napisałam. Powtórzę; mężczyzna może sobie uczucia u kobiety "wychodzić', 'wypracować". Natomiast jeżeli nie chce lub nie potrafi kochać kobiety, to nawet jak ona "wywróci cię na drugą stronę" to nic nie da. Poza upokorzeniami i osobistymi dramatami...
    Embipi, szkoda energii, świat jest pełen pięknych, samotnych, spragnionych miłości ludzi. Wystarczy się tylko dobrze porozglądać...

    Powodzenia :-)