Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okolicznik

Ja tylko na sekundę,
na chwilę,
na dzień,
najwyżej na miesiąc.

Po pomoc.
Z pomocą.
Po radę.
Dla rozrywki.
Pogadać.
Pośmiać się.
Dla zabicia czasu.
Z rozpaczy.
Dla zasady.
Dla mamy.

A może by tak wreszcie na całe życie

A może by tak wreszcie z miłości

4490 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!