Menu
Gildia Pióra na Patronite

rozmowa

ja tobie tym wierszem się przyśnię
a ty mi nocą zajrzyj pod powiekę
taka rozmowa nasza
gołębice między ziemią a niebem
wzlatujące - spadające cieniem
babim latem
śniegiem...

28 890 wyświetleń
275 tekstów
113 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!