Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie chciałem

Ja tego nie chciałem
choć inaczej nie mogłem
obronić się nie umiałem
i właśnie dlatego Cię zraniłem
Ty już nie wybaczysz mi tego
wiem dobrze...o tym
obiecuje już Cię nie okłamie
ani też nie zranię
a wiesz dlaczego bo znikam
tak po porostu
znikam z Twojego życia
by więcej cie nie ranić
i kłamstwami Cię nie karmić
wiedz że robię to dla ciebie
dlatego że bardzo Cię kocham

57 275 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!