Menu
Gildia Pióra na Patronite

- JA -

Ja Nigdy Się Nigdy Nie Poddam,
Ja Będę Walczył Do Końca,
Wolności Ja Mojej Nie Oddam,
Ja W Imię Mojego Ojca!

Ja Tych, Którzy We Mnie Nie Wierzą
Ni W Niego, Zdmuchnę Bezwzględnie
I Tych Co Się Z Siebie Wciąż Śmieją,
Próbując Mi Wmówić, Że Ze Mnie.

Ja Nigdy Nie Zdradzę Miłości,
Wybranki Mi Przeznaczonej
I Ja Nie Okażę Litości
Tym, Którzy Chcą Odwieść Mnie Od Niej.

Me Serce Od Grzechu Jest Wolne,
Ma Dusza Krwią Walki Obmyta,
Me Myśli Są Piękne I Mądre
I Taka Jest Moja Kobieta.

- JoAna -

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    19 August 2018, 04:38

    Skoro tak mówi moja piękna kobieta ... :)

  • Michaelowa

    19 August 2018, 04:29

    I piękny wiersz